Уеб дизайн

С над сто изработени уеб сайта, нашият екип се е усъвършенствал в проектирането, изграждането и поддържани на интернет страници. Нашите талантливи дизайнери и програмисти влагат заедно усилията си при изработването на всеки проект, подход гарантиращ впечатляващи резултати както сред нашите клиенти, така и сред техните клиенти. Ако желаете да научите повече за изработените от нас уеб сайтове, можете да посетите нашето уеб дизайн портфолио.

Изработване на уеб сайтове

Нашата организация е специализирана в разработването на сървърни приложения за интернет използвайки специализирани системи за управление на съдържанието. Използването на софтуер с отворен код като PHP и MySQL позволява да намалим цената на крайният продукт, както и да спестим значителни средства на нашите клиенти, които няма да се налага да закупуват лицензи за хиляди долари или да ползват съвръри където има инсталирани скъпо струващи комерсиални продукти, като по този начин няма да се налага да ги изплащат на собствениците на сървърите закупили този софтуер.

Услугите, предлагани от нас вклюват:

 • динамични уеб базирани приложения;
 • система за управление на съдържанието;
 • интернет портали и директории;
 • електронна търговия;
 • електронни магазини и он-лайн каталози;
 • хотелски резервационни системи.

Разработване на интранет/екстранет системи

Предлагаме разработване на интранет и екстранет системи за нашите клиенти. Интранет системите са софтуерни мрежово базирани продукти, които се внедряват за ползване на малка физическа площ - обикновено в рамките на един офис. Екстранет системите са подобни, но позволяват ползването им в по-глобален мащаб - обикновено между офиси на една и съща компания, като тези офиси може да са разположени в различни точки на една държава или в различни държави. Този вид системи са ограничени за ползване само от оторизираните служители на дадената компания и предлагат изключително високо ниво на сигурност. Нека ви предложим спокойствие и сигурност при ползването на изработените от нас интранет/екстранет системи, като в съсщото време повишите ефективността на вашите служители и свържете отделните офиси на вашата компания в едно цяло.

Сървърен софтуер за мобилни телефони

Нашата компания е една от първите в света компании разработващи сървърен софтуер за мобилни телефони базирани на платформата i-mode. Нашите уникални решения предлагат достъп от различни видове мобилни телефони до единна система поддържаща всички стандарти за достъп като: WAP, WAP 2.0, Openwave GUI, i-mode, AvantGo, HDML и Windows CE. Вички мобилни устройства в момента поддържат един или повече от тези стандарти.

Оптимизация за интернет търсачките

Ежедневно милиони хора по света използват интернет търсачките в търсене на различни продукти и услуги. Същевременно много компании предлагат техните продукти и услуги в интернет. Как интернет потребителите избират точно тази компания която предлага това което търсят и правят избора си измежду хиляди възможни уеб страници? Позиционирането на в интернет търсачките и изключително важно за вашето представяне в интернет, защото ви позволява да се преместите по-напред в списъка връщан от интернет търсачките при търсене на продукти и услуги, като по този начин все повече и повече потенциални ваши клиенти ще намират това което предлагате.

При разработването на всички уеб станици на нашите клиенти влагаме максимални услилия за да подобрим вашето представяне в интернет търсачките. Имаме значителен опит при оптимизирането на интернет страници за всички търсачки в интернет. Също така предлагаме и оптимизиране на вече съществуващ уеб сайт.

Графичен дизайн и мултимедия

Ние не само изработване уеб сайтове, но изработваме и други видове графични проекти. Свържете се с нас, ако се нуждаете от:

 • флаш анимация;
 • фирмен знак;
 • банери;
 • компютърна графика;
 • графичен дизайн и печат на рекламни материали като брошури, дипляни, каталози, календари, плакати и др.

Уеб сайт хостинг услуги

Предлагаме висококачествени уеб хостинг услуги както на нашите клиенти, така и на външни клиенти, както и на други уеб дизайн агенции. Нашите уеб хостинг сървъри са базирани във Флорида, САЩ и са изградени на базата на собствен софтуер, позволяващ оптимизиране на работата на сървърите. Същевеременно разположението на съвърите ни в САЩ позволява предлагане на оптимално качество на изключително ниски цени - комбинация която е невъзможна ако съврърите ни се намираха в България. Предлагаме също така и WAP хостинг, за нашите клиенти търсещи реализация на този относително нов и неразработен пазар. Посетете нашият специализиран уеб сайт предлагащ уеб хостинг услуги.

CD/DVD продукции

Предлагаме изработване на специализирани мултимедийни и презентационни CD-ROMи - от разработване на началната идея до записа и отпечатването на диска и обложката. Имаме опит в разработването на:

 • CD-ROM-и със специализиран софтуер;
 • презентации на CD-ROM;
 • eлектронни книги и др.