Motion MLM System версия 3.0 - МЛМ софтуер

Уеб базиран софтуерен продукт предназначен за ползване в интранет или екстранет среда от малки, средни и големи МЛМ фирми продаващи продукти по метода на мулти-левъл маркетинга (МЛМ). Системата позволява пълното управление на всички аспекти на един подобен бизнес, като се започне от управлението на склада и складовите наличности, през управлението на базата данни на дистрибуторите, управление на разпределението на бонусите, до издаването на фактури, както и всички необходими справки и документи свързани с целият бизнес. Системата е инсталирана и успешно се ползва от няколко големи бизнес организации на територията на България и Македония. Софтуера е разработен изцяло на български и отговаря на всички нормативни изисквания.

Words Translating 3.5 за Windows

Words Translating е софтуер-речник за Windows. Може да превежда както отделни думи, така и цели фрази. Неговите функции включват - атрактивен и лесен за ползване дизайн, лесна възможност за инсталиране на допълнителни речници, лесен за инсталиране и настройка, бърз при търсене на думите в речника, както и на техните алтернативи. Софтуера може да бъде използване за специализирани приложения по ваш избор, напр. този софтуер е използван за специализиран CD-ROM по поръчка на Министерството на околната среда и водите, като речника в тази дистрибуция включва специализиран английско-български и българско-английски речник за термините в областта на околната среда.

PHPWordLib version 2.0

PHPWordLib е библиотека за PHP, която може на конвертира MS Word (.DOC) и Rich Text Format (.RTF or .DOC) файлове до чист текст. PHP библиотеката работи самостоятелно и не изисква никакви външни програми за да работи. Библиотеката има две прости функции - LoadFile и GetPlainText. Библиотеката извършва всички необходими проверки и винаги ще върне стойност FALSE ако входящият файл не може да бъде разпознат като валиден формат. За повече информация посетете PHPWordLib уеб сайт.

Чат система за поддръжка в реално време

Предложете чат на живо на посетителите на вашият уеб сайт. Без месечни такси, за разлика от повечето други подобни системи - заплащате само еднократна такса от $49, включваща инсталация и настройка, както и неограничен брой безплатни ъпгрейди на текущата версия. Системата за поддръжка чрез чат в реално време може да се използва за предоставяне на помощ в реално време на посетителите на вашият уеб сайт, както и за реклама на вашите продукти, както и насочване на посетителите към правилните секции на вашият уеб сайт с цел по-лесно намиране на услугата или продукта, който търсят. Посетете специализираният сайт на продукта за чат поддръжка в реално време за да научите повече информация за него, както и за да опитате безплатната демонстрационна версия.