Информация за Моушън ООД

Моушън ООД предлага и разработва продукти и услуги в сферата на информационните технологии от 1997 г. Нашият екип се състои от млади специалисти, занимаващи се активно с програмиране и графичен дизайн от много години. Ние винаги сме се старали клиентите ни да останат доволни от работата, която ни възлагат не само като качеството, но и като срок на изпълнение и вложени средства. Екипът ни е структуриран с максимално ефикасно разпределение на работата и ресурсите с които разполагаме. Едно от нещата на които винаги сме държали, това е осигуряването на качествена и надеждна поддръжка след разработването на даден продукт.

Основните дейности в които сме специализирани и предлагаме професионални услуги са:

  • Уеб дизайн - изработване на уеб сайтове, базирани на собствена система за управление на съдържанието
  • Разработване на уеб базиран софтуер
  • Предоставяне на готови софтуерни решения
  • Високоскоростен уеб хостинг

От 1997 до 2001 г. Моушън се занимава с изработване на малки и средно-големи уеб сайтове, като поради все още липсата на търсене на този вид услуги предлага и разработване на софтуер за Windows. Основният клиент на фирмата през този период е АПИС, като Моушън успешно се включва в разработването на информационни системи за фирмата, както и създава първоначалните системи за присъствието на АПИС в интернет.

От 2002 до 2004 г. Моушън разработва главно проекти за фирми извън България. През този период ние се превърнахме в един от пионерите в света по отношение на разработката на i-mode сайтове. Също така в този период Моушън разработва два много големи проекта, а именно сайт за залагания в интернет, както и информационна среда за пускане на тематични сайтове за хотелски резервации (над 400 сайта). В този период Моушън започва да предлага собствени хостинг услуги базирани на вече собствени сървъри в САЩ.

От 2005 Моушън концентрира усилията си на вече развиващият се български пазар и успешно започва да предлага услуги в сферата на уеб дизайна.

Имаме сключени договорни отношения както с малки, така и с големи български компании и организации за разработване и внедряване на различни решения в сферата на информационните технологии. Някои от тях са: Министерството на околната среда и водите, Кенди ООД, Евроздраве АД, Апис ЕООД, Дизар ООД, ЕТ Фалеза, Оренда къмпани, Военно-медицинска Академия, Стройинвест ЕАД, Валмекс ЕООД и др.

Често различните бизнес организации се нуждаят от специфичен софтуер, който да им помогне при оптимизиране на работата, чрез залагане на конкретни нужди при разработката му. Ако се нуждаете от разработването на софтуер по поръчка, ние можем да го изпълним. Независимо от платформата под която желаете да работи и независимо от вашите изисквания, ние винаги ще се постараем да изпълним възложеният ни проект, така че вашите служители да бъдат максимално улеснени и да могат да извършват своята дейност по-ефикасно.

Разработването и поддръжката на уеб страници и он-лайн решения е една от главните дейности, с които се занимаваме. Изграждаме както малки - чисто рекламни страници, така и интернет портали, много-езични корпоративни страници и др.

Услугите, които предлагаме в сферата на уеб хостинга са на световно ниво, а цените са ниски не само за България, но дори и за САЩ, където поради огромната конкуренция цените винаги са били значително по-ниски.